søndag 10. oktober 2010

Julehekleinspirasjon

Jeg har sørgelig lite nyheter å komme med om dagen. Her i gården går det i jobbing, spising, soving, drilling, maling, montering, banning... Men nå er vi snart i mål heldigvis, forhåpentligvis på tirsdag eller onsdag. Det blir ikke tid til hekling heller, og rangleinnmaten som både jeg og mange av dere andre venter på sitter fast i fabrikken i USA, men forhåpentligvis blir den sendt i begynnelsen av uka.

I mangel på min egen hekling har jeg tatt turen til Ravelry for litt juleinspirasjon. Skal man lage noe til jul er det jo på høy tid å komme igang! I fjor sa jeg at jeg skulle lage både julekrybba og kakehuset (du må være medlem av ravelry for at linkene skal virke), men i år er jeg litt mer usikker. Hvor fint er det egentlig med en hekla julekrybbe og et hekla pepperkakehus lissom? Fascinerende - JA, men fint? Njei, kanskje ikke.MEN, det finnes jo mange andre gøye prosjekter man kan drive med før jul som ikke har noe med hekling å gjøre! Gleder meg til alle bloggene begynner å handle om jul for alvor :)

We're still working on our kitchen, and I havn't been crocheting for a while, so I decided to look to ravelry for some inspiration.I found these patterns last year, and thought I'd be making them for christmas this year, but now I'm not so sure. A crocheted manger is perhaps more fascinating than pretty...

8 kommentarer:

 1. Har også mange hekleplaner, har nettopp sett på det samme huset. Barnebarnet mitt ønsker seg et hekla pepperkakehus, men om jeg får det like fint som dette gjenstår å se.
  Ha en fin uke, dere kommer nok i mål med prosjektene, slik at det blir tid til hekling.
  Hilsen Mymlen

  SvarSlett
 2. Jeg vet om noen her i gården som hadde dødd på seg av en hekla julekrybbe! snuppa mi er hekta på små søte figurer av alle slag, så dette blir kanskje aårets slager hos oss?

  SvarSlett
 3. Hehe, så morsomme ting! Det pepperkakehuset var jo bare helt supert :)

  SvarSlett
 4. Det pepperkakehuste minner meg om et hekla juletre jeg har fått fra moderns venner i USA. Det må jeg huske å vise fram i bloggen nærmere jul.

  SvarSlett
 5. Etter nesten en uke uten nett er det skikkelig koselig å komme innom bloggen din igjen! :) Og i dag ble ranglen endelig overlevert til dåpsbarnet med stor suksess! Den er rett og slett rålekker og hele selskapet syntes den var fantastisk :) Du er SÅ flink!!

  SvarSlett
 6. Snart jul ja! Wow! Det går unna i svingene! Har alltid hatt så lyst til å lage julekrybbe selv..men blir nok med tanken!:)

  SvarSlett
 7. Det pepperkakehuset var jo faktisk kult da......... ;)

  SvarSlett
 8. Så mange koselige kommentarer! På noe jeg bare har stjelt og limt inn bilder av :) Jøsses, det var hyggelig!

  SvarSlett