lørdag 18. september 2010

Jeg gikk på en smell...

Ekebergmarkedet var fantastisk. Sol, fin temperatur, fin familie, fine ting, fine kupp. Ugla kosta bare 20 kroner, og kjøpet kunne forsvares med at det er en bokstøtte, og det trengte vi. Litt, ihvertfall. Og den lille fuglen går inn i samlingen, men nå er det vel snart nok. En fantastisk fin helg har det vært ellers også :)

Håper dere koser dere like mye som meg alle mann!

6 kommentarer:

 1. Jeg er så misuuuunnelig!! Kosa mamma og pappa seg og? Ser mannen ble stukket, stakkar! :)

  SvarSlett
 2. Mamma var helt vill, og har allerede holdt av 7.mai som er datoen for vårens marked. Pappa mente det var minus 1 på en skala fra 0-10, men det va bare tøys, fordi han kosa seg han også. Og Eivind fikk vepsestikk, men vi var bare glade det ikke var mamma, fordi vi hadde akkurat hatt en lengre diskusjon om at hun hadde glemt adrenalinpennen sin hjemme.

  SvarSlett
 3. Med tanke på forrige innlegg syntes jeg det var ganske så artig at du endte opp med å kjøpe en ugle :) Og ser ut som om dere har hatt en flott helg så langt! Håper resten blir like fin! Og forresten - tusen takk for de flotte knappene! Glemte jo helt å nevne det forrige gang. Det var SÅ koselig gjort :)

  SvarSlett
 4. Oioioi! En ny grafittifugl! Da jeg var i permisjon sist, samlet jeg på dem med kameraet, og har brukt flere av bildene og trykt opp på lerretsbilder, de er så fine!

  SvarSlett
 5. Jeg smiler alltid når jeg ser dem, men denne var ny for meg også :)

  SvarSlett
 6. Heisan
  Vakre gamle fugler og Oslo i sol!
  Denne lørdagen har vært rent paradisisk for oss loppeelskere med loppis i hver krok.Får legge ut mine funn i morgen.
  Ha en glad helg!
  Hilsen Kaspara

  SvarSlett