onsdag 18. august 2010

Gammel moro

For en stund siden var jeg helt hekta på brodering, og tenkte derfor å tipse dere om muligheten til å lage noen fine puter (eller hva som helst). Jeg ELSKER Jenny Hart og  sublime stitching og har kjøpt flere bøker og enkeltoppskrifter derfra. Det er superenkelt, du bare stryker mønsteret på og går igang. Jeg kunne ikke brodere fra før, men i den ene boka er det en oversikt over de mest grunnleggende stingene, ellers kan du jo bare prøve deg frem.
Nå er kanskje ikke lin det smarteste å bruke, den er skikkelig skrukkete som dere ser. På baksiden strikka jeg et stykke i billig ullgarn fra Nille.
Jeg har også laget disse almanakk-etuiene, som passer perfekt til den syvende sansen man får hvert år fra sykepleierforbundet. Det vil si, de har bytta format plutselig, men innmaten finnes heldigvis å få kjøpt i bokhandleren også. Til min egen brukte jeg mønsterpakka som heter forest friends og til Annes (som jobber på hjerteavdelingen) kjøpte jeg vital organs.

5 kommentarer:

 1. Så utrolig flotte! Takk for tipset! Har litt broderingsplaner, og da er dette fint å ta med seg!:) Som vanlig supersøte rangler til butikken din! Og, det er vel du som har laget de herlige bamsene på sofaen?:)

  SvarSlett
 2. Den gule bamsen var det første jeg hekla siden ungdomsskolen, og jeg strevde noe helt vanvittig og brukte sikkert 100 timer på den, så den må bare sitte der oppe. Og ugla er min, men apen har jeg kjøpt i Thailand, og den har vært inspirasjon til mine egne apebamser. Trenger ikke barn for å ha kosedyr i stua:)

  SvarSlett
 3. Jeg får jo lyst til å begynne å brodere når jeg ser dette:)Mønstrene var kjempesøte!

  SvarSlett
 4. Ang almanakken, så tror jeg du kan velge format inne på nettsidene deres ;) Så hvis du er heldig, får du deg kanskje en av "gamle sorten" (likte ikke de nye jeg :( )

  Herlige etuier btw ;)

  SvarSlett
 5. åj, er det sant? Jeg ringte dem da den nye kom (jeg var jo rimelig sur fordi jeg hadde akkurat gitt flere etuier i gave og plutselig kom den derre latterlige ringpermvarianten), og da sa de at det hadde vært enormt med henvendelser, og at de skulle vurdere å gå tilbake til den gamle igjen. Men så bare glemte jeg det, men det skal jeg huske når 2011-utgaven kommer! Takk for tipset!

  SvarSlett