mandag 19. juli 2010

Flere aperangler


Det er rimelig hektisk å feriere sammen med hele familien for oss som bare er to personer + biffen til vanlig. Når alle er hjemme i barndomsheimen er vi 12 stykk. Det sier seg selv at det blir mest tid til gjemsel, hoppe strikk, tegne med kritt, og spille doodle jump og andre tanteaktiviteter:) Men nå har ting roet seg her, og i gårkveld og i dag har jeg fått heklet sammen to aper. Det viste seg at oppskriften lå igjen hjemme i Oslo, og det var et lite tilløp til panikk da den ikke lå lagret i google docs slik som jeg trodde. Jeg var nemlig helt sikker på at jeg hadde lagret den, og derfor kasta jeg den hullete papirlappen den sto skrevet på før vi dro på ferie. IIKK, dette er jo en oppskrift jeg har laget selv, og den fantes bare i den utgaven. Men heldigvis har jeg laget såpass mange at jeg husket den utenat. De ser ihvertfall ganske like ut de som de andre? Begge ligger nå i eplabutikken:)


5 kommentarer:

 1. Utrolig fine rangler du lager! Skikkelig søte :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk! Så flink du er med papirbretting. Jeg prøver meg også på det innimellom, men glemmer alltid at jeg blir så sur av det. Er så dårlig til å være nøye nok...

  SvarSlett
 3. Du lager sååå mye fint!! Elsker å hekle selv, og du er kjempeflink :) Har du sett boken Amigurumi World ?
  http://www.amazon.com/Amigurumi-World-Seriously-Cute-Crochet/dp/1564778479

  Og oppfølgeren som er om barneleker (!): http://www.amazon.com/Amigurumi-Two-Crocheted-Toys-Baby/dp/156477922X/ref=pd_bxgy_b_img_b

  Har disse to bøkene selv, og de er veldig lette å følge og resultatene blir kjempefine :) Tror disse bøkene vil være noe for deg, hvis du ikke allerede har de.

  Jeg kom over bloggen din i dag og synes alt du lager er kjempesøtt og fint, stå på, du inspirerer virkelig!

  SvarSlett
 4. Hei du, takk for skrytet! Bøkene du nevner er begge på topp fem av heklebøkene mine, og jeg har begge to. Nå er det lenge siden jeg har kjøpt en hel bok, jeg kjøper heller løse oppskrifter på ravelry eller etsy. Men i det siste har jeg egentlig bare hatt tid til å lage ting jeg har kommet på selv, og det er jo også veldig gøy! Lykke til videre med heklingen - det er virkelig en superbra hobby!

  SvarSlett
 5. Hei :)
  Høres kjempebra ut, det er jo veldig morsomt når man har egne oppskrifter.

  Jeg har heklet en skilpadde dukke og den er litt lik det du lager, har laget den uten oppskrift. Men jeg holder for det meste på med å lage smykker, det er det bloggen min handler om.

  Her er linken til innlegget mitt om skilpadden jeg heklet hvis du vil ta en titt:
  http://thegentleflower.blogspot.com/2010/06/daisy.html

  SvarSlett