lørdag 27. juli 2013

Fleecehval


Da jeg så denne hvalen på Pinterest (jeg mener, hvor ellers?!), tenkte jeg at denne er sikkert superlett å lage. Men jeg har aldri sydd i fleece før, og det var noe dritt syns jeg. Jeg måtte kaste første forsøket og rekke opp denne tre ganger før jeg ble passe fornøyd.

Men den ble grei til slutt syns jeg. Mønsteret kjøpte jeg her, og øynene jeg brukte er rester av 15 mm fra den nedlagte eplabutikken min. Hjelpe meg så deilig det er å ha sluttet med den butikken!

Men fortsatt er det dongerihvalen som er sjefen. Jeg syns fortsatt den er så fin, noe av det fineste jeg har laget. For de av dere som ikke er kjent med denne karen kan dere lese mer her
 
 

12 kommentarer:

 1. Den dongerihvalen er så utrolig fin!

  SvarSlett
 2. De er nydelige begge to, men jeg er enig med deg, den dongerihvalen er maaaagisk!!!!!

  SvarSlett
 3. Å, så kule! Liker begge to, jeg :) Oppdaget bloggen din for litt siden, og synes du poster masse kult jeg blir inspirert av, så takk for det; jeg følger med videre :)

  /Camilla
  http://kapteinmoe.blogspot.no

  SvarSlett
 4. Så utrolig fine hvaler du har laget!

  Klem, June

  SvarSlett
 5. Så utrolig flink du er! KJempe stilige hvaler! :)

  SvarSlett
 6. Tenk at samme motiv kan gi så ulike uttrykk! Den nye i fleece var supernusselig, men har hatt den i dongeri på to do-listen siden du postet den første gang. Oppstarten har nok blitt trenert litt da den finske oppskriften ikke akkurat ble klokkeklar via Google Translate. Du er flink :)

  SvarSlett
 7. Kjempesøt hval! Jeg har ikke turd å ta tak i fleece enda av frykt for stor frustrasjon... Dongerihvalen var utrolig kul :)

  SvarSlett
 8. Hei Elise ! :)

  Så kjekt å sjå at du fortsatt blogger! Putene og hvalene er fantastiske! =)


  Eg lurte litt på kvar du har kjøpt safety eyes`ene? Kan du tipse på ei side? Har googla litt, men er alltids glad for tips! :D Var så lur at e testa ut eit par e hadde kjøpt hos deg litt vel kjapt... Holder på med pingvinen, og i staden for å vente med å feste dei til "det kvite på augene" med resten av kroppen, så satte eg de fast med ein gang =O Følte meg litt dum da ;)


  Ha ein fin kveld videre =)

  SvarSlett
 9. Dette har jeg lyst til å lage!

  SvarSlett
 10. That is an extremely smart written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.

  SvarSlett
 11. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

  An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như mua máy đưa võng ở tphcm địa chỉ ở đâu uy tín.

  SvarSlett