torsdag 13. oktober 2011

Min peonykjole

Ja, jeg vet jeg sa jeg skulle lage en i sort. Med lang arm. Det har jeg gjort også, men jeg har ikke laget den ferdig ennå fordi jeg sliter litt med glidelåsen. Da jeg kjøpte det sorte stoffet rasket jeg også med meg dette grønne trikotstoffet til 29,90 for 1,5 meter. Det ble nok til denne kjolen, som absolutt har sine skjønnhetsfeil, som er deilig å ha på, men som jeg aldri kommer til å bruke, men guriMALLA så mye jeg har lært ved å sy disse to kjolene. Og best av alt, stoffet på denne grønne er så stretchy at jeg ikke trenger glidelås, det skjønte jeg etter jeg hadde prøvd å sy i glidelåsen tre ganger! Men ulempen med stretch er også at den rynker og strekkes litt, den sorte kjolen er litt tykkere i stoffet og faller finere. Kanskje jeg viser den sorte frem etterhvert.  Jeg er ikke helt ferdig med denne grønne, jeg står og holder den inn bak, fordi jeg syns den blir finere sånn. Det er fort gjort å fikse, men det rekker jeg ikke i dag. Litt Joan-aktig, for de som følger med på Mad Men? Det var ikke så lett å ta bilder av meg selv, men håper dere skjønner litt hvordan den ble til slutt. Anbefaler virkelig mønsteret, veldig enkelt og godt forklart!
Denne bleike kroppen skal snart få litt sol på seg, så siste dagen bestillinger fra eplabutikken sendes ut er lørdag. Det gjelder også mønstre.

19 kommentarer:

 1. Hæ, du skal vel bruke den fine kjolen???? Godt jobba!

  SvarSlett
 2. Superdupert!!! Ingenting kan måle seg med å sy kjolene sine selv - det burde være obligatorisk & selvsagt skal du bruke den! Tenk om vi var like pirkete på alt det andre som finner veien inn i klesskapene... Og som om ikke alt dette var nok: viduuuunderlig farge :-)

  Se min kjole.... ;-)

  SvarSlett
 3. SHitPOmfritt!! Den ble jo rålekker!!!!!!

  SvarSlett
 4. Den blei jo kjempeflott i grønt. Må si jeg elsker kjoler,syns ofte at det er litt som å gå i pysj, bare mye finere :)

  SvarSlett
 5. Utrolig kul kjole!! Og den satt jo som et skudd på vakker figur :) Den MÅ du bruke.

  God god tur til varmere strøk,
  nyt solstrålene!

  SvarSlett
 6. Herregud, så utrolig fin den ble! Hvorfor i all verden skal du ikke bruke den?! Ha en deilig stund i sola - skulle ønske jeg kunne bli med i kofferten:O)

  SvarSlett
 7. WOW hvor ser du hot ud - det er jo TOTAL JOAN!!! :D Åh jeg får sådan lyst til at fejre de kvindelige former hver gang jeg ser MadMen og iføre mig rød læbestift...you go girl! ;)...hehe...

  SvarSlett
 8. Wow! Så flink du er og så fin du er i kjolen din!

  SvarSlett
 9. ELISE!!!!! Hærregud!!! SKjønner ikke hva du stressa med, den ble kanonfin!! Mi-su-ne-li!!

  SvarSlett
 10. ...og du har virkelig flotte bein!!

  SvarSlett
 11. Kjolen ser da veldig flott ut. Skjønner ikke hvorfor du ikke kan bruke den.

  SvarSlett
 12. Oh yes, dette er madmen! Råfin! Flinka :)

  SvarSlett
 13. Veldig fin kjole!
  Denne hadde jeg falt for hadde jeg sett den i en butikk! Grønt er skjønt!
  God helg!

  SvarSlett
 14. kjempefin og bra jobba. stas å ha egensydde klær kan jeg tro! god tur til sol og varme.

  SvarSlett
 15. å fytti grisn den va FiN!!!!!!!!!!! E gla du valgte grønn , det va superfresht

  SvarSlett
 16. kjeeempeflinke og fine du - og kjolen, da! :)

  SvarSlett