mandag 20. juni 2011

En bitteliten leserundersøkelse

I forbindelse med at jeg nylig handlet et mønster på nett kom jeg over en betalingsløsning som jeg syns var helt genial. Det går ut på at man kan legge til en salgsknapp i et innlegg på bloggen, slik at folk kan handle ting, her var det snakk om mønstre. Du trykker på kjøp, betaler med paypal, og så vusj får du tilsendt en mail automatisk med en link hvor du kan trykke for å laste ned mønsteret. Du trenger altså ikke å sitte og vente på at jeg skal sjekke mailen, komme hjem fra jobb, spise middag, og SÅ sende ut bestillingene. Jeg vet at jeg heier veldig på slike ting, men mulig dere er skeptiske. Så spørsmålet er altså - ville dere kjøpt mønstrene mine på den måten? Det ville spart meg for masse tid, og dere vil få mønsterne sporenstreks. Jeg blir superglad hvis dere hadde skrevet ja eller nei, eller enda mer i kommentarfeltet.
Er ikke jeg bloggelei, si? Joda eller neida, det er visst interiørblogglei jeg er! Eller interiørlei - punktum. Jeg kjente det i dag, da rom 1-2-3 dumpet ned i postkassa at det var bare kjedelig hele greiene (og jeg som pleide å forgude det bladet!). Kanskje det er noe som går, og som går over hvis jeg er flink jente og spiser alle vitaminene mine og ikke marsipan i ukedagene? Får håpe på det! I mellomtiden tar jeg pause fra interiørbloggene, og henger ut ved symaskinen istedet. Morgendagens bokmerkedypdykk er sy-relatert ihvertfall :)

24 kommentarer:

 1. Jeg kjøper ikke mønster av deg, siden jeg ikke hekler, men det hørtes jo helt genialt ut da!! Og så enkelt. Folk som handler vil jo ha varen så fort som mulig, så kjør på :)

  Jeg er med i rom123 (festbordet), så nå ble jeg veldig lei meg....neeeida, bare tuller!! Det er helt lov å være interiørlei :) Synes bladet var helt greit...tror kanskje bladene er litt kjedeligere på sommeren enn ellers..

  Klem fra Stine

  SvarSlett
 2. Jeg syns det hørtes enkelt ut! For begge parter :)
  Godt du bare var interiørlei og ikke blogglei :) !

  SvarSlett
 3. http://www.youtube.com/watch?v=f3rz2b0xDGs

  ;)

  blogg on

  SvarSlett
 4. Jeg kom nettopp over den samme funksjonen i en blogg(eller kanskje det er samme), og det ser jo helt genialt ut - så jeg sier Ja!

  SvarSlett
 5. Jeg handler ikke så mye mønster selv, men må jo likevel si at det høres ut som en helt super løsning! :)

  SvarSlett
 6. Dette hørtes fornuftig ut! Ett rungende ja til mer tid sier jeg! Og, jeg har jo nesten ikke vært til stede i bloggland den siste tiden, så jeg skjønner faktisk hva du mente i forrige innlegg.. Det kommer til ett punkt på en måte:) Men, tusen takk for kommentaren din for...kremt....en stund siden! Godt å høre at man er savnet!:)

  SvarSlett
 7. Jeg har sittet ved symaskina hele kvelden og knapt lest et eneste blogginnlegg, men om jeg skulle konsentrere meg om hekling i stedet, så hadde jeg syntes en sånn løsning du skisserer som suveren!

  SvarSlett
 8. Det høres jo ut som en helt genial løsning! :) Jeg er ihvertfall sånn at om jeg finner ut at jeg skal lage noe og kjøper mønster til det - skulle jeg helst hatt det i går :P

  SvarSlett
 9. Om jeg en gang overvinner heklesperren vil jeg gjerne kjøpe mønster av deg på den måten!

  En annen ting jeg kom på nå: Er du kjent med Ravelry? For meg som strikker er det et paradis på nettet og jeg kjøper en del mønster der. I tillegg til at løsningen der ligner den du forklarer, så samles alle mønstrene jeg har lastet ned seg på en egen side på min profil der. Så da vet jeg alltid hvor jeg har pdf-filene mine (rotehue) og så trenger jeg ikke ha med min pc for å få tilgang til mønstrene :) Og her kommer poenget: Ravelry er ikke et sted for bare strikkere - men for heklere også! Om du ikke allerede har en profil der anbefaler jeg deg veldig å melde deg inn. Legger du ut oppskriftene dine der vil folk som hekler etter dem ofte også legge inn bilder av resultatet - og det blir lenket tilbake til deg :) Jeg ser at mange strikkebloggere som har mønster liggende på Ravelry har en egen knapp på bloggen sin som fører deg rett inn dit. Den eneste ulempen jeg kan se er at jeg tror du må være medlem der (gratis) for å kunne kjøpe mønster via Ravelry. Til gjengjeld så får du fri adgang til heklere over hele verden :)

  SvarSlett
 10. Hekler heller ikke, men handler masse på ebay å andre steder, ELSKER å betale med paypal! det er så utrolig enkelt, skulle ønske alle brukte det.

  SvarSlett
 11. Ja - jeg ville. Jeg har flere gange købt mønstre på denne måde. Det er ganske enkelt genialt. :-) Hav en dejlig aften.
  Lone
  (Det er underligt, men jeg kan ikke lægge min kommentar ind under google-konto. Så bliver den ved med at springe over til, at jeg skal oprette mig som blogger?)

  SvarSlett
 12. skal man si yei or ney (som ylvis sier)
  og jeg sier yei!
  ;)
  (drit i manokopper og floraprint..men ikke slutt å LAG ting! det hadde blitt FOR trist..)

  tudeliduu..!

  SvarSlett
 13. Jeg har akkurat kjøpt teksten til en sang på den måten. Jeg var faktisk ikke klar over at var slik det fungerte og ble overrasket og imponert over teksten ble synlig i det øyeblikket jeg hadde betalt.

  SvarSlett
 14. Jeg har akkurat kommet meg over PayPal-skepsisen min, det har vært en sperre hos meg i det å lagre kortinformasjonen min et sted. Men når jeg først har kommet meg over det, så er jo denne løsningen enda enklere! Kjør på!

  Men håper du fortsetter å oppdatere Epla-butikken din uansett? Det er så greit med oversikten som er der ...

  SvarSlett
 15. Sier som Ingun, Ravelryløsningen er jommen kjekk. Jeg bruker den som selger, og kan da ha en knapp på bloggen min i tillegg til Ravelry der du kan kjøpe mønster og få som pdf-fil direkte.

  Ravelry tar en liten fee om du kommer over et visst antall dollar i måneden i salg, ellers er det gratis å legge ut der.

  SvarSlett
 16. tjohei for en mengde med gode tilbakemeldinger! Når pingvinøynene dukker opp i posten (ser ut til at de er forsvunnet egentlig), skal jeg prøve å legge ut pingvinmønsteret på den måten. Men eplabutikken går sin gang, for de som liker det bedre.
  Jeg er på ravelry ja, det er jo et fantastisk sted. Men siden kjøperne mine er norske tror jeg ikke markedet er så stort for meg der, men hvis det ikke koster noe kan jeg jo alltids prøve!

  SvarSlett
 17. Jeg synes det hørtes kjempe lurt ut. Jeg elsker paypal, slipper og styre med å hente visa'n, kodebrikke ol. Sitter man på jobb og surfer litt er det supert med paypal, for da har ikke jeg med meg kodebrikken. Og det er jo ingen ting som er bedre enn effektivisering. Tusen takk for en super blogg. Her ligger det ett halvferdig apehode og venter på at heklegnisten skal komme tilbake(Den må blir ferdig før lillebror kommer i september).

  SvarSlett
 18. Jeg heier på løsninger som er lettvinte for alle og sier JA! :) Også vil jeg si at du ikke er alene om å være interiørlei. Jeg tror grunnen til at jeg syns bloggen din er så fin er at du utfordrer deg selv og ønsker å være noe annet enn alle andre. Fortsett med det!

  SvarSlett
 19. Jeg tror du ikke du er blogglei, jeg tror hjernen din har nok med å ta inn ny jobb, og ikke har plass til inspirasjon akkurat nå. Kommer tilbake den da ser du :)

  SvarSlett