mandag 10. oktober 2011

Ukens bokmerkedypdykk - uke 41 : lag egne kakelysholdere

En gang i uka i hele 2011 lager jeg et innlegg basert på mine gamle bokmerker. Tanken bak er at jeg har så utrolig mange gode tips (syns jeg selv, da) som er for gode til å ikke skulle spres. For tidligere uker - sjekk her. Denne uken deler jeg mitt ferskeste bokmerke:
 Jeg har egentlig aldri tenkt over hvor kjipe sånne kakelysholdere er før nå. Via Pinterest fant jeg denne bloggen som har laget disse dritkule holderne av vanlige plastdyr. Så utrolig kreativt og fint. Blir så glad når folk finner på sånt :)

Hvis du vil spare på bokmerket, og bruker pinterest eller andre typer tjenester hvor du tar utgansgpunkt i bildet i innlegget, er det fint om du går til linkene over og linker direkte til kilden, slik at bildet ikke ser ut som det kommer fra min blogg, for det blir litt feil. (Hva er pinterest, sier du? Det er en måte å bokmerke fine ting du finner på nettet. Istedet for å bokmerke en link/adresse bokmerker du bilder, hvor linken til stedet du har funnet bildet følger med).

6 kommentarer:

  1. Dem har jeg også set flere steder. De er simpelthen så skønne. Endnu engang tak fordi du deler så mange fine bogmærker.

    SvarSlett
  2. Å, så gøy:) Supert bokmerke!

    SvarSlett
  3. Det var kjempelurt, så bra at du deler smarte ideer :)

    SvarSlett