mandag 19. mars 2012

Gjør dette vondt å se på eller?

Man skulle tro at interiørbloggedamene sto i kø for å få kloa i noen av disse da de var klare for utskifting..
Og at Oslo Universitetssykehus kunne solgt dem på finn.no og fått noen kroner inn i en ekstremt slunken kasse (de selges jo for flere tusen kroner stykk!). Men neida! Bare å mose dem sammen og kjøre på fyllinga. Sist jeg så lå det fortsatt noen skap som hadde sluppet unna, kanskje det går an å få dem hvis man spør fint. Første avkjørsel til høyre inn hovedporten på Ullevål.

onsdag 14. mars 2012

Tøffel nummer tusen

Jeg trengte et par tøfler til å ha på jobben, noe av det beste med kontorjobb må jo være å slippe å gå med sko? Fremgangsmåten er som vanlig : mønster fra French Press Knits, 3 nøster med garn fra jeg husker ikke, men f.eks Vestlandsgarn fra Gjesdal funker fint, en runde i maskinen på 40 grader (ikke hurtigprogram). Superenkelt prosjekt som alltid. Eneste endringen jeg pleier å gjøre i mønsteret er at jeg legger til to ekstra runder på det tykkeste på "flappene".
Jeg har jo laget noen av disse nå, og blogget om dem alle sammen :  grønt, lilla, grått, blått og rosa. Knappene er gjenbrukt fra de gamle grønne tøflene mine som var det første paret jeg lagde.

onsdag 7. mars 2012

Enda en sløyfepung

Som det ofte er når jeg syr noe jeg liker får jeg lyst til å lage en til rett etterpå, så det gjorde jeg denne gangen også. En sort sløyfepung som er fin til fint, med gusjegul glidelås og det prikkete stoffet fra stoff og stil som jeg tydeligvis aldri blir lei av.

tirsdag 6. mars 2012

Rangledeler

I dag kom endelig den største bestillingen av safety eyes noensinne i posten, og jeg har brukt dagen til å lage små porsjoner. Jeg var jo som vanlig litt for pessimistisk med tanke på hva 2012 skulle bringe med disse nye grusomme portosatsene, for februar var en fantastisk fin måned for eplabutikken min, så derfor tar jeg sjansen på å fortsette. De mest populære pakkene har vært kombinasjonspakkene med øyne i ulike størrelser, så nå ligger det mange av disse pakkene i butikken. I tillegg ligger det en aperangle jeg heklet for leeenge siden, med grått og hvitt håndtak til de som liker litt nøytrale farger.

søndag 4. mars 2012

Sløyfepung

Damer kan aldri få nok punger, så selv om jeg har sydd en pung til Hanne før trengte hun nok denne sløyfepungen også. Jeg forelsket meg i den sennepsgule pungen jeg fant på bloggen Elm Street Life (via pinterest selvfølgelig), og den har så fin tutorial at selv folk som aldri har sydd før burde klare det. Jeg hadde ikke noe passende sennepsgult stoff, så den ble oransjerød med oransje glidelås - funket fint det også. Neste gang jeg syr en skal jeg bruke tykkere stoff eller tykkere vlieselin. Det blir bra.

torsdag 1. mars 2012

Når man blogger er det lissom ingen begivenhet som er for stor eller for liten, så i dag tenkte jeg å vise det lille saltkaret i keramikk jeg har kjøpt fra Raedunn på etsy. Fin både foran og bak.